Këngëtarja e njohur Eliza Hoxha ka bërë publike një fotografi së bashku me vëllain e saj.

Në këtë fotografi që të dy shumë bukur, madje ashtu si vërehet ata ngjasojnë shumë në mes vete.

Më poshtë shihni fotografinë dhe njihuni me vëllain e saj:

Facebook Comments

Te ngjajshme