Të gjithë e njohin gazetaren dhe prezantuesen e “Klan Kosovës”, Irma Xhema, që fillimisht punoj si gazetare e më pas u angazhua në emisionin “Wazzup”, që u bë tejet i ndjekur, edhe për shkak të origjinalitetit të saj.

Irma tashmë ka hequr dorë nga ekrani. Ajo vetëm para disa ditësh ka treguar se më nuk është pjesë e “Klan Kosovës”, televizionit që e bëri të njohur.

Ndërkohë, Irma vazhdon të punoj në një nga klubet më të njohura në Prishtinë, ku ajo i akomodon mysafirët në vendet e duhura

Facebook Comments