Për shumicën e qytetarëve dimri është një nga stinët më të preferuara, por këtë vit shqiptarët për borën e

parë u deshtë të presin pak më shumë, por më në fund ajo erdhi.

Dimri është stina kur e bukura shfaqet në ngjyrë të bardhë, por kjo bukuri duket edhe më mahnitëse kur shikohet nga droni,

apo perspektiva e zogut.

Asnjë dimër nuk zgjatë gjithmonë, por duke iu falënderuar teknologjisë dhe mjeshtërisë së Arton Krasniqit ne kemi mundësi ta

kujtojmë për shumë vite, transmeton Telegrafi.

Edhe këtë herë qendër e punës së tij ka qenë Prishtina dhe parku i Gërmisë dhe nëpërmjet fotografive Artoni është munduar të

paraqes bukurin e kryeqytetit të mbuluar nga bora.

Për ata që nuk e pëlqejnë dimrin dhe mezi po i kalojnë këto ditë të ftohta, mos harroni se pas një dimri të vështirë vjen një verë e bukur.

 

Facebook Comments