Miss Albania 2005 ka surprizuar me një super makinë që ka postuar në Instagram.

Suada Sherifi nuk ka treguar gjithë automjetin, por ka lënë të kuptohet se është një makinë e tipit Bentley.

Këto lloje makinash njihen për çmimet e tyre të larta,  e destinuar për krerët e shteteve. Çmimet e tyre varjojnë në 303.700 dollarë.

Një makinë të këtij lloji ka përdorur dhe futbollisti i Realit të Madridit, Cristiano Ronaldo.

Facebook Comments