Ka qenë shumë e përfolur vitin e kaluar për fizikun e saj ndërsa tek sot ka paralajmëruar projektin e ri muzikor.

nca Haxhia ka njoftuar se më 20 janar do të publikojë këngën e re.

“Love On My Body”, titullohet kënga më e re dhe do të shoqërohet me videoklip.

“‘Love On My Body’” del më 20/01/17”, ka shkruar Enca në Instagram.

Facebook Comments