Ato janë dy vajza të dashura për publikun dhe shumë të suksesshme në karrierën e tyre.

Bëhet fjalë për Jonida Vokshin dhe Arilena Arën. Nëpërmjet një postimi Arilena ka zbuluar një detaj që jo të gjithë e dinë. Dy vajzat janë mikesha të vjetra dhe janë takuar me njëra tjetrën pas një periudhe të gjatë kohore.

‘E lumtur që të takova pas 7 vitesh, mikja ime!’-shkruan Arilena në një foto të realizuar gjatë zhirimit të emisionit ‘Thurrje’ të drejtuar nga Jonida Vokshi. Nuk dihet se çfarë i ka mbajtur vajzat e ekranit kaq gjatë larg njëra tjetrës.

 

Facebook Comments