Ato kanë nisur bashëkpunimin e tyre prej një muaji. Rozana Radi dhe Fiori Dardha kanë nxjerrë në transmetim emisionin investigativ “Boom”.

“Sot festuam 1 muaj @boom_oraneës qe tani e lexoj tiullin e portaleve. ” Rozana dhe Fiori nje muaj bashke” Ajo e con ne nje vend malor me bore.”- shkruan Rozana krahas fotos së publikuar, duke mos haruar një ‘kunjë’ ndaj portaleve.

Gazetaria Fiori, ndërkohë ka komentuar me humor: “Do me ndash nga burri! Kaq kisha!”. Gjiothëçka është një humor mes mikeshave.

Facebook Comments