Korab Shaqiri është në pritje të fëmijës së tij të parë, ai në media refuzoi të flasë rreth kësaj çështjeje, ndërsa gruaja Lulkaçela, iu shmang maksimalisht syrit të publikut dhe mediave.

Pavarësisht kësaj, këngëtari për KTV-në ka bërë të ditur se gjendja e gruas së tij është stabile, duke treguar po ashtu edhe për gjininë e foshnjës, i cili është djalë.

Ai u shpreh se dëshira e tij ka qenë që fillimisht të ketë një vajzë, marrë parasysh se ai dhe vëllezërit tij janë rritur pa motër. Por megjithatë, ndihet i lumtur.

Korabi po ashtu foli se pse është munduar maksimalisht që gjithë këtë situatë ta mbajë larg mediave dhe publikut.

 

Facebook Comments