Ministri i Punës në Qeverinë e Serbisë, Aleksandar Vulin, ka thënë se vendimi për lirimin e Ramush Haradinajt nga paraburgimi, nuk është lajm i mirë dhe ka shtuar se drejtësi për viktimat do të ketë vetëm në momentin kur drejtësia të triumfojë mbi politikën.

“Lirimi i Haradinajt, madje edhe në liri të përkohshme nuk është lajm i mirë. Sidomos për familjet e viktimave të tij”, ka thënë Vulin për Tanjug.

Facebook Comments