Miriam Cani kohët e fundit ka qëndruar larg muzikës duke ikushtuar kujdes dhe gjithë vëmendjen e saj rritjes së vajzës.

Ajo ka postuar një foto të vogëlushës, së cilës i ka shtuar një dedikim të veçantë.

‘Ashtu siç bora zbardhi malet.. ajo zbardh cdo dite shpirtin tim’- shkruan këngëtarja. Ameli duket si një engjëll i vogël mbështjellë në bojëqielli.

Facebook Comments