Reperi Stresi, i cili është në kërkim të Policisë Shqiptare për shkak të armëmbajtjeve pa leje, ka treguar sa është i pasur

Në një postim të tij në Instagram Stresi ka treguar një grumbull parash në dorë që janë si duket 500 euroshe, e për të cilat kohëve të fundit është bërë trend që të quhen “lejla”.

Ai në postim ka shkruar:

“Me 10.000 paund e mush ni qese plot dhe duken sa 150.000 lejlaaaaaaaa #Blla#blla”..

Facebook Comments