Bugatti Veyron është vetura më e shpejtë dhe pothuajse më e shtrenjta në botë. Përpos që nevojiten milionat për ta poseduar këtë veturë, poashtu kushton shumë edhe për ta mirëmbajtur.

Ndërrimi i katër gomave kësaj veture i kushtojnë plot 23.000 dollarë, por nëse prishet sistemi i marshit automatik të shpejtësive në këtë veturë, atëherë çmimi për një të ri kushton plot 123.000 dollarë.

Me një fjalë i bie që me vetëm një sistem marshi automatik të Bugatti Veryon, ju mund të bleni dy BMW X6 të ri.

Facebook Comments