Që kur ishte e vogël kishte filluar të merret me këndim.

E tani që është rritur e po studion në fakultetin Juridik, këngëtarja Adea Pula, ka kohë që nuk është marrë me ndonjë projekt muzikor, transmeton gazeta Express.

Adea edhe  në rrjetin e saj social Instagram është shumë aktive dhe ka shumë ndjekës.

Adea së fundmi ka postuar një fotografi ku tregon se gjendet në Slloveni, por se me kë këtë të na tregojë vetë Adea.

Facebook Comments