Ditë më parë një fermer nga Drenica i quajtur Ismet Balaj me një zë shumë të veçantë kishte kënduar këngën e Bleros “5 minuta”, ku ky i fundit është mahnitur nga zëri i tij.

Ndërkohë që Blero ka realizuar një takim me Ismet Balaj.

Blero dhe Ismeti janë takuar diku në një nga lokalet e kryeqytetit ku edhe kanë diskutuar për një bashkëpunim mes vete në mënyre që Blero ta marr nën menaxhim Ismetin.

Që të dy janë pajtuar në parim por kane mbetur te diskutojnë për detajet e marrëveshjes

Facebook Comments