Ermali një djalosh i rritur me shumë dashuri në familje artistësh, gjithashtu edhe Roberti i rritur në një atmosferë të tillë, ata të dy i lidh shumëçka në mes vete

Nuk është veç muzika që i bashkon këta dy këngëtarë, por ata janë më shumë se aq dy miq shumë të mirë. Ermali para pak ditësh ka publikuar një fotografi të vajzës Bunës.

Nga shumë komente të ndjekësve aty e shohim edhe një koment të Robertit ku e ka pyetur Ermalin ‘Ku osht dhompiri’ se për kë ka patur fjalën nuk e dimë po sigurisht miqësia e tyre ka edhe këtë hapësirë humori dhe emërtimesh.

Facebook Comments