Reperi Noizi ka vendesur të heqë nga trupi një tatuazh të isht të dashurës s ë tij , e cila është dhe nëna e Leandrës, vajzës së tij.

Ai ka vendosur të pikturojë në trupin e tij një tatuazh me mikriofon dhe më një kurorë. Mesa duket dashuria e vetme dhe më e madhe e jetës së tij për momendtin vazhdon t ëjetë muzika.

Facebook Comments