Çifti i shumëpërfolur Afrona Dika dhe Blero janë shumë të ndjekur në rrjetet sociale.

Ata publikojnë herë pas here fotografi apo video të ndryshme nga jeta e përditshme, gjersa mëngjesin e sotëm e kanë nisur me një fotografi nga shtrati, të cilën e kanë publikuar në SnapChat.

Afrona ka qenë ajo e cila me anë të efekteve të këtij aplikacioni ka deformuar fytyrën e saj, e më pas edhe të fejuarit të saj Bleros.

Këto imazhe kanë kirjuar situata komike, duke u përcjellur me të qeshura tek ndjekësit e tyre.

Facebook Comments