Në këto ditë të ftohta me borë dhe akull, Era Istrefi e ka pësuar më së keqti. Këngëtarja e njohur ka pësuar një lëndim në këmbë gjatë qëndrimit të saj në Brezovicë.

Express Rozë jua përcjell disa pamje kur Era nuk mund t’i durojë dhimbjet e këmbës.

 

Facebook Comments