Jelenko Stefanovic është emri i drejtuesit të trenit që ishte nisur nga Beogradi për të provokuar Kosoven.

 Stefanovic ka thënë se është krenar që i ka rënë hise ta drejtojë trenin, por ka theksuar se i ka ardhur vështirë kur i kanë thënë se do të arrestohet nëse hyn në Kosovë.

“Është një nder për mua që ta drejtojë këtë tren. Ne jemi duke bërë një gjë të tillë me vite dhe tash ndodhi problemi,” tha ai

Këtë ai ka thënë se e ka dëgjuar nga Vucic, teksa ka folur në konderëncë për media.

Facebook Comments