Super-makina që i përket një koleksioni të limituar prej vetëm 20 njësive, do të del në shitje për një çmim tri herë më të ulët se që e kishte kur është lansuar.

Zakonisht, makinat nga këto koleksione shtrenjtohen shumë, meqë janë të rralla dhe të papërsëritshme, por kjo nuk ka ndodhur edhe me këtë Reventon, transmeton Telegrafi.

Megjithëse është në gjendje të rregullt, pasi për dhjet vitesh ka qëndruar në muzeun e Lamborghini, nuk po konsiderohet se shitet më shumë se një milion dollarë.

Automobili që ka kushtuar 1.5 milionë dollarë kur është prodhuar, tani nuk po pëlqehet edhe aq shumë, andaj është vlerësuar me çmim kaq të ulët.

Makina me 6.5-litra V12 që ka 610 kuajfuqi, është vozitur për vetëm 1,600 kilometra.

Facebook Comments