Deputetja Mesila Doda e Partisë për Drejtësi, Integrim dhe

Unitet, ka reaguar lidhur me zbarkimin e Forcave serbe

në Kufirin e Kosovës.

Doda ka thënë se presidenti të Shqipërisë, Bujar Nishani, duhet të thërrasë mbledhje të menjëhershme

të Këshillin e Sigurisë.

“Nese ky lajm eshte i vertete, Presidenti duhet te mbledhe menjehere Keshillin e Sigurise. Ne duhet te

sillemi si nje Komb, te leme menjane sherrnajat dhe te bllokojme çdo perparim te pushtuesve serbë ne

tokat shqiptare. Qeveria e Kosoves dhe e Shqipërisë e kane sfide te perbashket mbrojtjen e tokave shqiptare” (sic.),

ka thënë ajo./Biseda/

Facebook Comments