Lexuesit e ditores serbe Alo, që jetojnë në Serbi, thonë se pranë

kufirit me Kosovën kanë arritur njësitet SAJ (Forcat Speciale Anti-Terroriste të Serbisë).

Sipas tyre, lëvizje të tilla më parë të këtyre formacioneve nuk kanë vërejtur.

Ndërkaq, gjithçka ndodh pas ndalimit të djeshëm të trenit rus që donte të hynte në

Kosovë dhe pas mbledhjes së Këshillit për Siguri Kombëtare të Serbisë./BISEDA.ORG/

Facebook Comments