Serbët do të mblidhen nesër nga ora 12:00, tek monumenti i Llazarit në veri të Mitrovicës, për të protestuar kundër “përpjekjes për të shtypjen dhe frikësimin e serbëve”.

Kjo protestë është thirre pasi është ndalur nga autoritetet e Kosovës, hyrja në Kosovë e trenit ilegal që ishte nisur nga Beogradi.

Treni në orën 20:45 është kthyer për në Beograd. Ndërkaq, pak më parë janë kthyer edhe forcat special ROSU.

Facebook Comments

Te ngjajshme