Tuna dhe Patris sa më shumë ata përpiqen ta mbajnë larg vëmendjes jetën e tyre private, aq më shumë kureshtar bëhet

publiku dhe të gjithë fansat që i ndjekin.

Tuna dhe Patrisi, këtë javë kanë zyrtarizuar marrëdhënien e tyre duke u celebruar në martesë në

komunën e Prishtinës. Lajmi u bëpublik fillimisht nga mediat kosovare pasi stilistja Vjollca Llapashtica

postoi në profilin e saj një foto të Tunës me fustanin e zgjedhur bashkë me urimin për ditën e shënuar.

Menjëherë lajmin e celebrimit e shoqëruan lajme të tjera për ceremoninë e martesës së ҫiftit, e cila

ishte menduar në një drekë (darkë) private – sa më larg vëmendjes mediatike.

Me gjithë përpjekjen që Tuna dhe Patrisi kanë bërë për ta mbajtur sa më larg ngjarjen e tyre private,

as këtë herë nuk ia kanë dalë. Së fundi, burime për Panoramën kanë treguar se festa e dasmës ka dështuar.

Burime të afërta me  ҫiftin kanë rrëfyer se për ditën e mërkurë – dita kur u bë celebrimi, ishin menduar

dy ahengje, por ende janë të paqarta arsyet pse nuk u organizuan.Fillimisht, u përhap lajmi se Tuna dhe

Patrisi do të mblidheshin në një drekë, por  më vonë u lajmërua se ҫifti dhe miqtë e afërt do të

mbliedheshin në darkë. Ende informacionet mediatike janë disi konfuze, por me siguri, edhe këtë herë

heshtja e ҫiftit vërteton se ata duan ta mbajnë vetëm për vete të

dashurinë e tyre./Biseda/

 

Facebook Comments