Ish- lideri i LDK-së dhe ish Presidenti, Fatmir Sejdiu në emisionin “Natën” në RTK ka folur për Lidhjen

Demokratike të Kosovës, duke thënë se në këtë parti kanë ndodhur zhvillime të çuditshme.

“Njerëzit që sot e udhëheqin e kanë larguar atë nga filozofia e saj”, tha Fatmir Sejdiu

Sipas tij, Isa Mustafa nuk po e udhëheq ashtu si duhet me partinë.

“Kjo parti duhet të kthehet në origjinën e saj, sa I përket filozofisë”.

Sipas tij, ata që gënjyen dhe mashtruan elektoratin duhet të japin dorëheqje.

“Kurrë s’kemi qenë miq me Isa Mustafën. Ai ka qenë vetëm këshilltari i imi”, tha ai.

Facebook Comments

Te ngjajshme