Aktorja Teuta Krasniqi është bërë nënë për herë të dytë vitin që e lamë pas

Teuta Krasniqi Ajo pagëzoi vajzën që e ka me trajnerin e fitnesit Adonis Morina Kaia

dhe tani ajo ka filluar

që ta ekspozoi, ashtu si Tarën, nëpër rrjetet sociale, shkruan GazetaExpress.

Në një foto ajo që e ka postuar ka treguar se Kaia ka bërë “mrrolat” për shkak

se është ka marrë vaksinën, por për të edhe këto mrrola janë më të bukura në Botë.

Teuta, pritet që ti kthehet ekranit shumë shpejt por edhe shfaqjeve në Teatër,

pas periudhës së pushimit të lehonisë.

Facebook Comments