Këngëtari i njohur nga Kosova, Mehdin Pergjeqaj, apo ndryshe i njohur si Meda, përvec suksesve që ka në punë,

ai ka edhe një jetë të lumtur familjare.

Meda,  Mehdin Pergjeqaj nuk heziton asnjëherë të tregojë momente nga më të ndryshmet

që kalon me gruan dhe tre fëmijët e tij. Edhe sot, ai përmes një fotoje të publikuar në Instagram

ka treguar se sa i lumtur është ai në prani të

fëmijëve të tij.

Në fakt ai sot në Instagram ka publikuar një foto të vajzës së tij, e cila me ëmbëlsinë e saj

po ia lumturon atij jetën.

Facebook Comments