Këngëtari Blero dhe lidhjet e ndarjet e tij me femra të ndryshme, si duket janë një inspirim për artistët e humorit.

Një humor të tillë e ka bërë edhe humoristi Shpëtim Desku “Moleri”,

në një foto ku ai shihet me Bleron së bashku. Ndërsa ky i fundit shihet në mendime.

Shpëtimi fotos ia ka bashkangjitur shkrimin: “….Koka “da” prap jooo”,

me këtë pjesëz humori ai bënë që të dyshohet në lidhjen e çiftit në fjalë.

Por çifti Afrona dhe Blero, janë shumë të dashuruar dhe po kalojnë periudhë kohore të mirë,

pavarësisht himorit të zi të Shpëtimit!

Facebook Comments