Këngëtarja Ryva Kajtazi është larguar pak nga skena muzikore, pasi siç u tha, ajo është shtatzëne, diçka që megjithatë ende nuk është konfirmuar nga vetë Ryva

Deri vonë ajo ishte një ndër fytyrat publike më origjinale,

pasi nuk kishte asnjë ndërhyrje të kirurgjisë plastike.

Ama as Ryva nuk i ka shpëtuar “trendit”

të përmirësimit të pamjes së jashtme përmes operacioneve,

pasi këngëtarja e ka zvogëluar hundën, shkruan “Kosovarja”.

Ajo i ka trashur edhe vetullat përmes metodës së tatuazhimit

dhe po duket goxha më ndryshe, ndonëse pa ekzagjerime.

Facebook Comments