Dafina Rexhepi:

Më shumë se katër vjet pauzë, Dafina po rikthehet përsëri!

Sapo përmendet emri i saj Dafina Rexhepi, pysim veten “Vallë ku mbetë kjo këngëtare”?

Debutimi i saj në skenën muzikore para 7 viteve i solli asaj famë të bujshe për një periudhë të shkurtër.

E veçanërisht bashkëpunimi me Etnon dhe këngën “Ti mi then kufinjte”,

kjo ishte njëra ndër këngët që ia solli famën më të madhe Dafinës, shkruan rtv21.tv

Për të gjithë adhuruesit e saj, kemi një lajm të mirë.

Siç duket këngëtarja ka vendosur të rikthehet në skenën muzikore pas më shumë se katër vjet pauzë,

kjo pasi që në profilin e saj në Facebook ajo ka publikuar një fotografi në një studio muzikore.

Facebook Comments