Në një pistë të mbuluar nga bora, është fotografuar modeli i ri i prodhuesit gjerman,

teksa testohej nën shtresën për kamuflazh.

Kjo ka bërë që të ngrihen dyshime, se në cilin model është bazuar modeli 6 Series,.

Shumica besojnë se ngjanë me 8 Series, meqë anon nga SUV sepse është më i gjerë dhe më luksoz.

Por, në anë tjetër, duke marrë parasysh se BMW e ka konkurrent të fortë kompaninë Porsche,

besohet se ky është sfiduesi i modelit 911.

Megjithëse kompania ka pranuar se ky është 6 Series, nuk ka bërë të ditur në çfarë modeli bazohet,

fuqinë që ka, apo kur lansohet në treg.

 

Facebook Comments