Këngëtarja e njohur kosovare, e e ka një pengë në jetë.

Ajo nuk ka pasur fatin kurrë ta njeh babain e saj.

Vetëm pak muaj para se ajo të vinte në jetë, babai i saj kishte humbur jetën në një

aksident komunikacioni teksa nëna e saj ishte shtatëzënë, transmeton “Kosovarja”.

Ky do të jetë një peng që Albërien do ta përcjell gjatë gjithë jetës së saj.

Në ndërkohë, Albëria gjatë kohëve të fundit po jeton në mes Tiranës dhe Amerikës

ku po merr pjesë në shumë koncerte dhe manifestime të ndryshme të organizuar nga bashkëatdhetarët tanë në Amerik.

Ajo ka thënë se qëndrimi i saj në Amerikë është për shkak të vajzës së saj Angjelina.

Ajo po studion dhe derisa të përfundojë studimet nuk do të largohet, për shkak

se ato janë shumë të lidhura me njëra tjetrën.

Facebook Comments