Duket se Cozman ka gjetur përsëri dashurinë.

Pas ndarjes nga Tuna, shpesh është folur për Cozman dhe është spekuluar se

ka filluar lidhje me secilën vajzë që ai është parë.

E duket se një vajzë e me të vërtetë i ka marrë mendjen reperit, e këtë e

zbulon miku i tij, e kolegu Majk.

Ai duket se është në darkë me Cozman, i cili shihet i ulur përballë tij dhe po buzëqesh

duke shikuar në telefon, ndërsa përshkrimi i Majk “u dashuru pom doket” vetëm sa i nxit spekulimet.

Facebook Comments