Haki Abazi

Haki Abazi nga fondacioni i Rockefeller Brother ka komentuar deklaratën e Thaçit për veriun se Rusia

është bërë problem, duke thënë se kjo është deklarata më joserioze e tij.

Ai në emisionin Rrokum Roll ka shtuar se deklarata e tij është e sinqertë mbi vijën e heroizmave që

mundohen të krijohen mbi akterët tjerë, dhe është i njëjti njeri që provonte të bëjë histori duke

lidhur marrëveshje të Ballkanit me Daçiqin dhe tash po flasim për skenarë të luftërave, një tentim ky

se si duhet të arsyetohet me atë që po ndodhë në veriun e Kosovës.

Sipas tij, ky president i ka të gjitha dyert e mbyllura pasi që asnjë vizitë protokollare nuk e ka bërë

deri tash përveç në Shqipëri dhe në Turqi.

Abazi ka thënë se sikur Thaçin edhe Mustafën i bashkon metoda e veprimit e cila është ajo e nëntokës.

Facebook Comments

Te ngjajshme