Policia e Kosovës pergjigjet për të shtëna armësh në kufi

Baki Kelani, zëdhënës i Policisë së Kosovës, ka reaguar ndaj një lajmi të publikuar në

portalin “Gazeta Blic” se në kufirin Kosovë-Serbi ka pasur shkëmbim të shtënash

ndërmjet policisë serbe dhe të Kosovës.

Siç ka thënë Kelani , Policia e Kosovës nuk ka ndonjë informacion zyrtar rreth një

ngjarje të tillë.

“Referuar informacionit të publikuar në portalin “Gazeta Blic” se në kufirin Kosovë-Serbi,

gjuhen me armë xhandarmëria serbe dhe Policia e Kosovës, ju informojmë se

nuk ka asnjë informacion zyrtar se ka ndodhur një rast i tillë. Andaj lajmi i publikuar

është veçse një dezinformim i opinionit publik. Policia e Kosovës është në kryerje të

detyrës zyrtare edhe në brezin kufitar”, thuhet në përgjigjen e Kelanit.

Ndryshe, ky portal kishte shkruar se “në kufirin ndërmjet Kosovës dhe Serbisë,

gjegjësisht në afërsi të fshatit Dobrosin sot ka pasur një situatë tepër të tensionuar

ndërmjet Xhandarmërisë serbe dhe Policisë së Kosovës”.

Ky portal ka shkruar se “nga burime të saja ka marrë vesh se ka pas të shtëna armësh”.

Sipas burimeve të portalit në fjalë ”është Xhandarmëria serbe ajo e cila ka provokuar e para”.

 

Facebook Comments

Te ngjajshme