Filloi muzikën para tetë vjetësh, por Majk tregon se në fillimi i karrierës muzikore nuk ishte shumë e lehtë.

E për të depërtuar në masë më të madhe të publikut Ledri dhe Skivi që dikur ishin Skillz nuk hezituan

të ndihmojnë Majkin, Onatin dhe Mixey që njiheshin si TDS.

Kështu të paktën ka treguar Majk në Reload të RTV Dukagjinit, ku ka thënë se Skivi

dhe Ledri besuan në talentin e tyre.

Për të kuptuar më shumë si ndodhi takimi mes tyre, ndiqni intervistën më poshtë.

Facebook Comments