Këngëtari dhe producenti Shkumbin Kryeziu

hynë në listën e këngëtarëve që është martuar dy herë në jetën e tij

Edhe ish gruaja e Kryeziut është fytyrë publike, ajo është Vlora Dumoshi. E,

gruaja e dytë, me të cilën Kryeziu vazhdon të jetë i martuar është këngëtarja Mimoza Mustafa, shkruan “Kosovarja”.

Shkumbini ka fëmijë me të dyja gratë.

Raportet e tij me fëmijët janë të shkëlqyera, por thuhet se ai nuk komunikom me ish gruan. Shkumbin Kryeziu

 

Facebook Comments