Aktorja e njohur kosovare para disa ditësh është ndarë nga i dashuri.

Se kush është ajo dhe cilat janë arsyet e kësaj ndarje,

mund ta kuptoni duke klikuar në linkun e mëposhtëm

Facebook Comments