Big Mama i është nënshtruar një operacioni në Turqi.

Përse iu ka nënshtruar këtij operacioni, dhe në çfarë gjendje shëndetësore është tani,

e mësoni duke klikuar në linkun e mëposhtëm.

Facebook Comments