Blero, Ermali, Meda:

Disa prej këngëtarëve shqiptarë nuk ishin edhe aq të pashëm sa janë tani,

ata kanë pasur një stil krejtësisht ndryshe dhe mund të themi

se tani kanë përparuar shumë në stilin dhe paraqitjen e tyre Blero, Ermali, Meda.

 

 

Facebook Comments