Këngëtarja Xhensila Myrtezaj është tashmë ndër këngëtarët më të suksesshme të skenës sonë.

Pos këngëve të saj të cilat i janë bërë hite,

ajo gjithashtu është mjaftë e dashur për publikun edhe për bukurinë dhe sharmin që e karakterizojnë.

Ajo shfaqet gjithmonë e buzëqeshur, dhe e lumtur edhe përkrahë të dashurit të saj,

humoristit Bes Kallaku.

Edhe sonte Xhensila ka postuar disa fotografi në rrjetin social Instagram,

të cilat me të shikuar ‘mahnitë’ bukuria e saj.

Xhensila Myrtezaj

Facebook Comments