Bukuroshja Andrra Destani është

ndjerë mjaft e emocionuar gjatë intervistës së saj në “Xing me Ermalin”.

Ajo gjatë gjithë kohës ka pirë ujë dhe duart e saj kishin nisur të dridheshin.

Ka qenë Sinani, i cili herë pas here i shtrëngonte dorës bashkëshortes për ti larguar emocionet.

 

Facebook Comments