Miriam Cani po shijojnë diellin e kësaj të shtune së bashku me vajzën e saj.

 Ajo ka vendosur të lerë pas fototo e vjetra që ka shpërndarë për ndjekësit e saj

një ditë më parë duke nisur një ditë të re me ‘engjëllin’ e saj.

Miriami dhe Ameli janë duke shijur këtë fundjavë në shoqërinë e njëra tjetrës.

Miriam Cani

Facebook Comments