Tre bukuroshet: Anxhela Peristeri, Anjeza Maja

dhe Albana Osmani janë padyshim tre ikona

të bukurisë shqiptare dhe jo më kot.

 Dikur të trija vajzat e ekranit kanë konkurruar në Miss Albania.

Ka qenë Anxhela ajo që e ka risjellë në vëmendje këtë moment.

Sot ato janë të angazhuara në televizion si moderatore dhe këngëtare,

por dikur kanë qenë miss-e.

Pavarësisht se kanë kaluar shumë vite që atëherë ato vazhdojnë të ruajnë linja të mira trupore.

Facebook Comments