Ana Kabashi:

Ajo është një këngëtare e re, karriera e së cilët ka nisur herët.
Kur u bë e njohur për publikun
shqiptar në një nga spektaklet e zbulimit të talenteve
në Shqipëri,
Ana Kabashi sot vazhdon karrierën e saj si soliste.

Në mbrëmjen e së premtes në emisionin Oktapod të Turjan Hyskës,
Ana Kabashi ka qënë personazhi i ftuar në intervistën në shtrat.
Ajo ka rrëfyer se jeton vetëm, por i mungon shtëpia
ku u rrit dhe gjumin më të rehatshëm e bën sa herë rikthehet tek mami dhe tek babi. N

dërkohë ka treguar se ndjesia që ka pasur para se të humbë virgjërinë,
ka qënë idea se, ai do të ishte mashkulli i parë dhe i fundit,
por në  fakt nuk ka ndodhur kështu.
Ajo ka dalë nga një lidhje e gjatë prej disa kohësh dhe tregoi
se mendonte se ishte dashuria më e madhe e provuar deri tani.
Këngëtarja me një fizik seksi, ka thënë gjithashtu se nuk
e ka problem të qënit vetëm dhe se dëshirat seksuale “ja bën vet vetes qejfin”.

Facebook Comments