Blendi Fevizu është duke kalur një fundjavë
ndryshe këtë herë.

Ai ka shkuar shumë larg, në një kontinet tjetër për të mësuar
nga traditat e pa eksperimetntuara më parë.
Në  këtë udhëtim të rrallë e shoqëron dhe një prej analistëve të Kosovës, Baton Haxhiu.

Karakteri eksplorues i tij e ka shtyrë drejt Kenias dhe Tanzanisë.

Ai ëshët përfshirë me njerëzit e këtyr e komuniteteve duke zbatuar disa nga zakonet,
traditat dhe ritualet e tyre të veçanta.

 

Facebook Comments