Këngëtari Blero Muharremi rrallë herë del të komplimentojë kolegët.

Megjithatë, kur ai e bën këtë e bën me legjendat e muzikës.

Kështu së paku ai i cilëson Sabri Fejzullahun dhe Danin, prej të cilëve thotë se inspirohet.

“U rrita me muzikën e juaj. Vërtet jeni inspirim dhe legjenda”, ka shkruar Blero në një foto me dy këngëtarët.

Blero pritet që së shpejti të vijë me projekte të reja që sërish supozohet të jenë balada.

 

Facebook Comments