Këngëtarja ,Fjolla Morina  e cila është pa komplekse
sa i përket pamjes së saj,
duket se është kthyer nga pushimet,
shkruan revista Kosovarja.

Së fundmi, ajo në llogarinë e saj ka shpërndarë videon e mjekut i cili bën ndërhyrjet kirurgjike,
i cili tregon se Fjolla ka bërë një operacion, por që mbetet të zbulohet së shpejti.

Fjolla është ndër këngëtaret e rralla të estradës që nuk e ka fare kompleks pamjen e saj
të cilën shpesh e kemi parë edhe pa grim dhe nuk nguron
që të pranojë publikisht ndërhyrjet në trupin e saj

Facebook Comments