Valltarja e njohur Donjeta Kosumi-Kallashi, njihet për permasa trupore seksi, por a dini se sa peshon ajo?!

Ajo sot ka postuar një foto në rrjetin social snapchat, ku e ka bërë të ditur peshën trupore,

shkruan Magazina.al. Kallashi ka afro 95 kilogramëve,
ndoshta jo shumë duke pasur parasysh të pasmët dhe gjoksin bombastik të saj.

Facebook Comments