Nora Istrefi nuk publikon shpeshë video të vazjës së saj Renee, mirëpo në snapchat ajo publikoi dy video të vajzës. Renee duket shumë e lumtur dhe e dashur.

Nora IstrefiNora Istrefi

 

Facebook Comments